Skolan

Lillemor är med på samundervisningen i Gärdesskolan. Hon lär sig saker tror Mattusse, men vet inte säkert. Vad vi vet säkert är att hon gillar plastfrukt och barn. Vissa barn är lite rädda i början, sen blir de mindre rädda och till slut är de inte rädda alls. Barn är små och tokiga, precis som Lillemor.

Skolan
Äter trekantig plastgrej på gärdesskolans skolgård.


En dag...

 

Glad Påsk!

Påskharen

Lilla Stockholm

Mattusse vaknade tidigt i ottan, skjutsade Lillemor till mormor och morfar, för att sedan bege sig till Älvsjö. Oj, så många fina frallor! Kul. En vacker dag kommer Hollywoodhästen Lillemor ta plats i ringen....

image17
En annan hundras


De växer så fort

Enligt Mattusses efterforskningar är det nästan inga hundägare som minns deras hundar som valpar. Detta på grund av att de växer så fort. Lillemor t.ex. har ökat från 3 kg till nästan 600 ton på ett par veckor bara.

Stor
Lillemor vid ringmuren i Visby, Gotland


En liten stjärna på Mattusses mage

En liten stjärna på Mattusses tjocka mage

Sömn

Allt kiss och bajs stannade i Lillemor i natt. Kanske var hon för upptagen med drömmar om att galloppera fram över slagfält med kanonkulor vinande om öronen. Kanske i en film om amerikanska inbördeskriget. Mattusse kommer inte ihåg vad de drömde men de vaknade piggare än på länge.

Drömmar om Hollywood
Drömmar om Hollywood.


Valpkurs & Frallträff i Hagaparken

I lördags började Lillemor på valpkurs. Mattusse tyckte det kändes bra och Lillemor verkade trivas. Trots att det varken var en tävling eller en utställning vann hon allt och utnämndes till VISBHAKS (Världens I Särklass Bästa Hund, Alla Kategorier, Stjärnstopp). Vi gillar kursledaren, hon är full av liv och rörelse.

Efter kursen åkte vi hem till Mattmorföräldrarna och bet i saker.

Frallträffen i Hagaparken var fantastisk! En ljudmatta av grymtanden och knorranden mötte oss vid koppartälten. Ett underbart gult monster hälsar oss genom att kissa på Mattusse. Vi var lyriska och rekommenderar alla att gå dit.

gul
Ett annat gult monster

Framtida Hollywoodhäst

Hollywoodhäst

Lillemor

Lillemor2

Man föds inte som Hollywoodhäst, det blir man.

Denna sida kommer att handla om Lillemors väg mot att bli en Hollywoodhäst.


RSS 2.0